volciu, musisz przytrzymać wajchę w pozycji w której otwierasz maskę i płaskim śrubajem podważyć dynks który trzyma wajchę. Jutro mogę Ci zrobić fotkę jak chcesz.
[O2] TUTORIAL - Montaż podświetlenia przestrzeni na nogi
Zwiń
X
-
Nie chcę bardzo ściągać po kolei wszystkich plastików - myślałem nad możliwością przeciągnięcia kabla pod wykładziną na wprost. Potrzebne tylko odpowiednie narzędzie.
Czy ściąganie schowka to konieczność ?Czarna perła O2 FL:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58593
Komentarz
-
-
zielarzlol, konieczność
żeby przejść pod wykładziną i tak musisz plastki zdjąć->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Wystarczy chcieć
Jakiego narzędzie użyłeś ? Ja myślę o antenie zakończonej kulą, żeby o nic nie zaczepiać.Czarna perła O2 FL:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111zielarzlol, nie bój się i ściągaj, będą kolejne mody to już będziesz wiedział co i jak rozebrać
Tym razem mam zamiar tego uniknąć...Czarna perła O2 FL:
Komentarz
-
-
bo to trzeba ze 2-3 razy rozebrać i potem składasz fajniej niż fabryka->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zielarzlolRobiłem tak w Fabii, a potem mi wszystko trzeszczało i "latało".
Ja zawsze jak coś robię i jak połamię to kupuję nowe, jedyne co mi stuka to kabel antenowy na słupku, który w przypływie weny owinę gąbką :PSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
paskuda, każda lampka podejdzie, kwestia ogarnięcia montażu
lampki LED mogą być i w O2 i w O2FL - tylko przekodować trzeba->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Panowie, mam dziwny problem.
Wczoraj byłem na kodowaniu podświetlenia nóg i okazało się że nie działa... :?
Dzisiaj miernik w łapy i jazda do auta zobaczyć co się dzieje, i tak
1. Po wywaleniu szybkozłączki jest prąd - myślę sobie pewnie szybkozłączka była źle zaciśnięta.
2. Zaciskam nową gdzieś na połowie kabla, na końcu kabla sprawdzam miernikiem czy jest prąd, i kupa - WTF :!: :?:
Ktoś ma jakieś sugestie??Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Miałem zrobione tak
Kabel od CE >>> kabel lewy tył, kabel prawy tył (złączka do połączenia 3 kabli)
Kabel lewy tył>> kabel lewy przód (złączka do wpięcia się w inny kabel)
Kabel prawy tył >> kabel prawy przód (złączka do wpięcia się w inny kabel)
Co ciekawe, kolejna próba miernikiem pokazała wynik 0,196 , czyli tak jak u mrrudzina
Zamieszczone przez mrrudzinŻeby było śmieszniej po zakodowaniu wszystkiego (w moim 1k0 937 087 D znalazłem 3 czy 4 bity z opisem footwell) co się dało i różnych kombinacji tychże bitów pomiędzy b50 a masą cały czas 0,264V. Zwątpiłem i gdy już miałem rozbierać wtyczkę coś mnie tknęło żeby kilka razy przekręcić kluczyk - nie rozumiem dla czego, ale po tej czynności zaczęło działaćSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
Komentarz